CASTROL EDGE PROFESSIONAL H

A Fluid Strength Technology szerint készülő Castrol EDGE Professional H sorozat a Castrol legerősebb és egy adott motortípushoz legjobban illeszkedő terméksorozata. Egyedülálló alkalmazkodóképessége révén a legszélesebb fordulatszám-tartományon belül képes csökkenteni a fémfelületek közötti, kopást okozó súrlódást. A Castrol EDGE Professional H csökkenti a súrlódást és maximalizálja a motor teljesítményét.

Fluid STRENGTH TECHNOLOGY

A Fluid Strength Technology™ egy új filozófia alapján kifejlesztett kiemelkedő technológia, amely a legkorszerűbb motorolajaink mögött áll. A Fluid Strength TechnologyTM szerint készülő motorolajok mindegyikéhez a legújabb összetevőket használjuk, az egyes felhasználási területre szabottan. A Fluid Strength TechnologyTM aktívan erősíti az olaj terhelhetőségét, lehetővé téve, hogy az folyamatosan alkalmazkodjon a motor kenési igényeihez, a legkülönbözőbb használati feltételek mellett.

MOTOROLAJ A HONDA AJÁNLÁSÁVAL

A Honda motorok fejlesztésénél a legfontosabb szempont a kiemelkedő üzemanyag-takarékosság, a rendkívüli teljesítmény és a károsanyag-kibocsátás csökkentése. A Castrol EDGE az eddigi legerősebb olajunk, mely a motor hatásfokának növelése érdekében csökkenti annak belső súrlódását, így üzemanyag-fogyasztását és CO2-kibocsátását is. A Honda ezért kizárólag a Castrol EDGE Professional H sorozatú motorolajokat ajánlja.

  • A Hondával közösen fejlesztve, annak egyedi szabványai szerint
  • A Castrol legerősebb motorolaja csökkenti a motor súrlódási veszteségeit
  • A csökkentett súrlódás javítja a motor hatásfokát
  • A jó hatásfokú motorok üzemanyag-fogyasztása kisebb és kevesebb CO2-t bocsátanak ki

A CASTROL EDGE PROFESSIONAL H SOROZAT CSAK A HONDA MÁRKAKERESKEDÉSEKBEN KAPHATÓ.

Mikroszűrés

A Castrol Edge Professional H sorozat egyik fő jellemzője a mikroszűrés technológia alkalmazása. Ezt a szűrési technológiát alkalmazzuk azoknál az olajainknál is, amelyeket a motorgyártók részére a motorok első olajfeltöltéséhez szállítunk.

Fluoreszkáló színezés

A professzionális minőség jelzésére a Castrol EDGE Professional H sorozatú olajok fluoreszkáló jelzőszínezékkel kerülnek piacra, amely UV-fény hatására válik láthatóvá. Ez a vizuális bizonyíték a kizárólag Honda márkaszervizek részére készülő Castrol EDGE Professional H termékek minőségére.