Rólunk

Éveim számának növekedésével álmaim is egyre gyarapodnak. Ha az ember már képtelen álmodni, az élete is értelmetlenné válik. Ezért nap mint nap új célokat tüzök ki magam elé, ez adja életem értelmét.

„ Valósítsa meg Ön is álmait! „

Soichiro Honda, a Honda Motor Company alapítója

 

A Honda Éles Kft története

A Honda Hungary által indított márkakereskedői hálózathoz Cégünk 1997 tavaszán csatlakozott.

A folyamatosan fejlődő Honda Éles Kft évről-évre kimagasló eredményeket ér el a Honda hálózatában amelyet 2000-ben az „ Év kereskedése „ díjjal jutalmazott a Honda Hungary.

A több mint 900 m2 beépített terület lehetővé teszi, hogy Ön a gépjárművével kapcsolatos valamennyi szolgáltatást egy helyen elintézze. Érdeklődőinket légkondicionált bemutatótermünkben várjuk szeretettel. A gépkocsi vásárláskor szükséges ügyintézést, használt autójának beszámítását, helyben intézzük. Közvetlen számítógépes kapcsolatban állunk több gépjármű finanszírozó bankkal, így az Ön konkrét igényei szerint kialakított ajánlatunkat néhány percen belül a kezében tarthatja. Érdemes hozzánk betérni, mert mindig talál egy új ajánlatot, akciót, amivel meglephetjük Önt.

Használt autóink kizárólag bevizsgált, kitűnő műszaki állapotú gépkocsik. Lehetőség van csere, beszámításra, valamint hitelre történő vásárlásra is.

Jelenleg Magyarország egyik legnagyobb Honda ügyfélkörével rendelkező szakszervize vagyunk a márkának. Több állásos szervizműhelyünkben korszerű szervízberendezések, szerviz-computerek, az ország egyik legnagyobb speciális szerszámkészlete, és jól képzett tapasztalt szerelőcsapat áll az Ön rendelkezésére.

Karosszériajavító, és fényező műhelyünkben helyszíni biztosítási kárfelvétel, és ügyintézés mellett, gyári technológia, és minőség szerint vállaljuk a sérült autók javítását.